Biografie

 

The Model Factory 2010

Mijn eerste stappen in de modellenwedstrijden was in 2010 toen ik mij inschreef bij The Model Factory 2010. Dit is een Vlaamse organisatie die beginnende modellen een kans geven om een opleiding catwalk en modellenwerk te volgen met een grote finale als afsluiting.

Daar heb ik de prijs gewonnen voor "Beste initiatie bij fotoshoots".

Dit werd dan voor mij de start om deel te nemen aan andere verkiezingen.

 

 

 

Miss Benelux 2012

Eind 2010 schreef ik mij in voor "Miss Benelux 2012". Ik werd geselecteerd en op 9 april 2011 werd ik als één van de finalistes voorgesteld aan de pers. Na een heel druk jaar van acte-de-présences en campagne voeren werd ik tijdens de finale op 18 september in Egypte: "Miss Benelux 2012".

 

 

 

 

Miss Exclusive of the World

Via Miss Benelux kon ik in 2012 deelnemen aan Miss Exclusive of the World. Daar kon ik België verdedigen tegenover 30 meisjes van over gans de wereld. Dit was een unieke ervaring, waar ik heel veel vrienden van over gans de wereld heb leren kennen. Tijdens de finaleshow die doorging in openlucht en rechtstreeks werd uitgezonden op de Turkse TV behaalde ik een zestiende plaats.

 

 

 

 

Miss Teen World Supermodel

In November 2012 had ik de mogelijkheid om België te vertegenwoordigen bij Miss Teen World Supermodel, georganiseerd door een Australische organisatie en die doorging op de Fiji eilanden. Dit was een onvergetelijke ervaring, die ik gerust opnieuw zou willen beleven.

Ik werd er vijfde op 24 landen.

 

 

 

Topmodel Worldwide

Zaterdag 13 april 2013 was ik één van de 45 finalistes bij Topmodel Worldwide die afgesloten werd met een prachtige défile.

 

 

 

Kandidaat Miss West-Vlaanderen voor Miss België 2014

Momenteel ben ik gestart met de grootste uitdaging van mijn leven: Miss België 2014.
Vanaf nu kan iedereen via Nieuws en Facebook mij volgen in de strijd naar het kroontje.